Hvornår skal man investere i en algebehandling til sit tag?

Når vejret er fugtigt, så kan der nemt begynde at danne sig sorte, hvide eller gullige pletter på ens tag, som består af mos og alger. Ikke nok med at dette får dit tag se at se trist og beskidt ud, så kan det også ende med at gøre stor skade på dit tag. Men hvornår er det egentlig bedst at få algebehandlet sit tag? Det får du svaret på her.

Frost og regn kan mindske effekten af behandlingen

Egentlig så kan man sagtens algebehandle sit tag hele året rundt, men ønsker man det mest optimale resultat, så anbefales det, at man får algebehandlet sit tag mellem midten/slutningen af foråret og midten/slutningen af efteråret. Her er der nemlig største chance for, at man kan undgå frost og regn, som kan skylle den algedræbende væske af taget. Skyller regn eller frost væsken af taget, kan man risikere, at væsken ikke har nået at virke optimalt, og at alle algerne derfor ikke er blevet fjernet.  

Kan jeg selv algebehandle mit tag?

Du kan godt selv algebehandle dit tag, men det vil simpelthen ikke kunne betale sig. For det første så er en algebehandling foretaget af en professionel så billig, at det ikke vil kunne betale sig at gøre det selv. De algedræbende væsker, der skal indkøbes, for at du selv kan algebehandle taget, vil komme til at koste merem end hvis du hyrer en professionel til at tage sig af opgaven. 

Er du interesseret i at få algebehandlet dit tag af en professionel?

Ønsker du at en professionel skal komme og give dit tag en algebehandling, så kan du med fordel kontakte Højmarks og få et godt tilbud. Højmarks opererer i hele Nordjylland, og hos dem kan du få en fast aftale, så at du får foretaget en algebehandling, hver gang dit tag trænger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *