Vær god ved din printer og dine medarbejdere – køb de bedste kontorartikler

I et kontormiljø er der særligt ét rum, der udgør hjertet. Der, hvor tingene blive produceret. Der, hvor du finder ud af, om dit design gør sig lige så godt i fysisk form som på computeren. Der, hvor kollegerne mødes på kryds og tværs og diskuterer stort og småt i kortfattede samtaler.

Der er naturligvis tale om kopirummet, printerrummet, det pædagogiske værksted – kært barn har mange navne. Det sker imidlertid ikke så sjældent, at samtaleemnet i printerrummet kommer til at tage udgangspunkt i frustrationer relateret til lokalets funktion. Vi har vel alle prøvet, at kopimaskinen værker og brokker sig over manglende papir, manglende blæk, krøllet papir eller bare et it-system, der ikke fungerer efter hensigten.

Derfor skal du selvfølgelig sørge for at få købt rigeligt af alle de nødvendige artikler, som flittigt bliver brugt i kontoret printerrum. Der bør altid være tilstrækkelige mængder af printerpatroner, printerpapir, lamineringslommer, clips samt alt det andet, som en flittig kontoransat har brug for i sin hverdag.

Gå aldrig ned på kontorartikler

Foruden alt det nødvendige grej til selve printerrummet, er det selvfølgelig vigtigt at sørge for, at der aldrig er mangel på andre elementære kontorartikler som blyanter, kuglepenne, post-it-lapper, kuverter, hulmaskiner og meget andet.

Et eksempel på et populært værktøj på de fleste kontorer er lamineringsmaskinen. Her skal du heller ikke gå ned på udstyr eller tilbehør. Du skal være opmærksom på, at du både kan laminere i A4 – almindelig papirstørrelse – og i A3, som er den dobbelte størrelse af A4. Dertil kommer lamineringslommerne. Men en lamineringslomme er ikke bare en lamineringslomme. Du kan således finde lamineringslommer med forskellige grader af glans på overfladen, og derudover findes der naturligvis også forskellige tykkelser på lamineringslommerne.

Vil du gerne spare, hvor der spares kan, så vær opmærksom på, at mange forhandlere har en outlet-afdeling, hvor udgåede varer fås til fordelagtige priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *