3 anderledes gaver til ham

Hvad giver man i gave til en person, der har alt? Det er et spørgsmål, som mange ofte stiller sig selv, når de skal ud og købe en gave. Om end det er til kæresten, ens far, bedstefar eller blot en ven, kan det være rigtig svært at komme på, hvad man lige skal købe til personen. Især hvis personen ikke ønsker sig noget særligt.

Her handler det om at være lidt kreativ. Tænk ud af boksen og overrask ham med en sjov og anderledes gave. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Men hvis fantasien ikke er, hvad den har været, kommer her tre gode ideer, til anderledes gaver man kan give.

Et dartspil

De fleste mænd kender dart fra den lokale bar eller måske fra en af vennernes kælder. Dart er et underholdende spil, hvor man kaster nogle pile efter en skydeskive for at prøve at ramme midten af skiven og derved score point. Det kan spilles i selskab med andre, men det kan skam også være meget underholdende at skyde til måls alene.

Dartskiver kan blandt andet købes på nettet, og de fås i mange forskellige modeller og prisklasser. Man kan for eksempel købe elektroniske dartskiver, der er en del dyrere end de originale. Dog er de mere præcise, da de har automatisk pointtæller. Dermed er der ingen, der kan snyde under spillet.

Spy gear

Er han lidt nørdet, og elsker gadgets og teknologi, så kan et spion sæt være en sjov gave at give ham. Spy gear er forskellige apparater og lytteudstyr, som man kan bruge til overvågning af andre lidt i stil a la James Bond. Der fås et hav af forskelligt udstyr lige fra spionkameraer i alverdens forklædninger til lydoptagere forklædt som kuglepenne. De forskellige modeller kommer i forskellige prisklasser, så der skulle være rig mulighed for at finde en gave til det rette budget.

Giver man spionudstyr, er det dermed ikke sagt, at modtageren skal begynde at udspionere alle han møder. Men der findes et hav af sjove spion gadgets, som nok skal sætte gang i snakken og sørge for nogle timers underholdning.

Medicinsk olie

Cannabis olie er helt sikkert, hvad man vil kalde en anderledes gave. Men det er et produkt, der efterhånden er efterspurgt af rigtig mange danskere på grund af de medicinske effekter på en lang række sygdomme. Cannabis olie er også blevet mere udbredt herhjemme, og derfor er det blevet en del nemmere at få fat på. Det er blevet lovligt at købe olie, der er fremstillet på industrihamp, da det kun indeholder spormængder af cannabinoider.

Hvis man ser bort fra prisen, der godt kan være lidt høj, er cannabis olie en god gave at give til en person, der for eksempel lider af en kronisk sygdom. Rigtig mange mennesker lider af kræft eller sklerose, og det er her oliens medicinske virkning kunne være til gavn. Lider man af en af disse sygdomme, er det helt sikkert en gave, der vil blive værdsat højt. Man kan læse mere om cannabis olie på http://www.cannabis-olie.dk/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *