Bliv blogger og få styr på dns opsætning

Hvis man netop er startet med at begynde en karriere som blogger så vil man opleve, at der er mange nye ord og nye udtryk, som man skal til at lære i en fart. For selvom man måske har vildt meget styr på at lave mad og tage billeder som får det til at se ekstra pænt ud, så kommer man ikke langt hvis man har noget teknisk snilde eller som minimum lærer at få det. En af de ting, som man uden tvivl vil stifte bekendtskab med er den såkaldt dns opsætning, som du muligvis vil kende til hvis du har været blogger i noget tid. Du kan lære mere om dette hvis du finder en hosting guide, hvor du kan blive klogere.

En dns opsætning er noget alle kan lære

At finde ud af hvad en sådan dns opsætning rent faktisk er, er noget som enhver kan finde ud af, i hvert fald enhver som har en blog. For det, at du allerede har fået oprettet din blog gør trods alt, at du ikke er helt lost når det i hvert fald kommer til at åbne en computer og derefter åbne en browser for at indtaste dit brugernavn og et givent password. Hvis du finder en eller anden hjemmeside, som gør det meget nemt for dig at oprette din egen blog eller din egen hjemmeside så vil du formentligt opleve, at du slet ikke på noget som helst tidspunkt i din bloggerkarriere behøver at sætte dig ind i hvad dns opsætning er for noget. For det er slet ikke relevant. Dette skyldes, at du formentligt sammen med din hjemmeside allerede har fået et domæne og så er det helt lige meget.

Hvis du derimod for mange år siden bestilte et helt bestemt domæne, som du bare måtte have så kan situationen være en anden. For så er der stor sandsynlighed for, at du vil ændre den. Dette er dog ikke sikkert, da du måske ramte rigtigt første gang, men for manges vedkommende gælder det, at de efter nogle år ønsker at sletteet domæne blot for at skabe et nyt igen.

Med en dns opsætning kan du ændre domæne

Noget af det, som kan være spændende at vide, hvis du prøver at finde ud af hvad en dns opsætning er for noget er, at det står for Domain Name System, og allerede her kan det være, at du selv kan regne ud hvad det er for en størrelse og hvorfor man skal gå ind og ændre på sin dns opsætning af og til. Men det som du kan gøre ved at gå ind og redigere i denne opsætning er, at du kan tilkøbe et domæne. Hvis du tilkøber sådan et domæne efter du har oprettet en side så vil det være nødvendigt for dig, at du lige går ind og ændrer lidt i din dns opsætning, som er noget af det vigtigste når det kommer til ændringer af domæne, host osv. På din blog.

For ved at gå ind og ændre i dns opsætning kan du gøre sådan, at et domæne skal pege et andet std hen end det gjorde før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *