Hvilken type printer skal du vælge?

For mange mennesker er det helt essentielt at have en printer derhjemme. Det er ikke alle der lige har adgang til en printer på et studie eller på en arbejdsplads, men alle kan have brug for at skulle printe et eller andet i ny og næ. Og det er nok de færreste, der gider at bruge tid og penge på at gå på biblioteket for at få det gjort. Derfor er det godt med en printer derhjemme. Men hvilken type printer, skal man så vælge? Det kommer helt an på ens behov, da det virkelig kan være meget forskelligt. Dit behov for at printe har kæmpe betydning for, hvilken type, der vil være bedst for dig.

Laserprinter – til dem der printer meget

Laserprinteren kender du måske fra dit arbejde eller fra den gang du gik i skole eller på et studie. Det er ofte et ret stort monstrum, som kan det hele. De kan printe i farve og sort/hvid, de kan scanne og kopiere og meget mere. Det er en stor fordel med denne typer printer på arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner, da man ikke hele tiden skal tænke på at købe nyt blæk. Men det kan også være godt for nogle, men en laserprinter derhjemme.

Hvis det skal kunne betale sig, skal man have et ret stort printerforbrug. Printere med denne teknologi er ofte meget dyre, men til gengæld er de meget billige i drift. Det vil altså ikke være en fordel med en laserprinter, hvis du kun lige skal printe et enkelt dokument i ny og næ. Det er den simpelthen for dyr til. Da den er meget billig i drift, er det derimod godt, hvis du printer rigtig mange dokumenter.

Blækprinter – til det mere moderate forbrug

De fleste privatpersoner har en blækprinter stående. Det er en god printer til alle, der kun printer i moderate mængder. Der er dog virkelig stor forskel på de forskellige mærker af printere. Hvis du skal have en ny blækprinter, skal du undersøge, hvor meget det koster, at købe nyt blæk til printeren. Selvom printeren er billig, kan det være meget dyrt, at købe nyt blæk. 9020 cdw toner er en god og billig løsning. Dette blæk passer til printere fra Brother. Klik ind på brother.dk for at læse mere.

All-in-one printer – perfekt til kontoret

Hvis man gerne vil have mulighed for at scanne dokumenter og billeder ind på computeren, kan man med fordel købe en all-in-one printer. Disse fås ofte som blækprinter, men adskiller sig ved at have en indbygget scanner. Hvis man alligevel vil have en blækprinter, kan det bedst svare sig at købe en all-in-one. Funktionen med at scanne er nemlig meget brugbar, og det koster ofte ikke mere at få denne funktion med. Der findes mange gode og billige all-in-one printere. Maskinen er simpelthen tre i en – du får en printer, en scanner og en kopimaskine i en og samme maskine. Når du først har prøvet at have en scanner, vil du ikke undvære den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *