Stel til hverdag og jul – det er svært ikke at elske Royal Copenhagen

Mange ønsker at have en rød tråd i deres opdækning uanset årstiden. Eller endnu bedre en hvid tråd i form af et stel til de første elleve måneder af året og så en dekoreret juleudgave af samme til at bringe lys og glæde i december.

At kunne skabe helhed og sammenhæng gennem hele året kan du gøre med Royal Copenhagen og dermed få det samme smukke udtryk, der er tilpasset årstiden. En smuk base, der giver et smukt og roligt udseende, der samtidig giver årstidernes gang en sammenhæng.

Når du tænker Royal Copenhagen, tænker du primært på farven blå. Smukke blå mønstre på tilsvarende smukt porcelæn. Men selv uden den blå farve har Royal Copenhagen et udtryk, der gør indtryk. Kvaliteten og udseendet på deres service står som noget helt særligt for rigtig mange mennesker. Det står for kvalitet, for nordisk håndværk og for utroligt smukt udtryk.

Og alt dette og mere til kan blive dit med de fantastiske serier, der fortsat produceres af Royal Copenhagen.

Hvid riflet er en elsket klassiker

Hvid riflet er basen i alt, der bliver lavet af Royal Copenhagen. Stellet med den riflede kant er blevet håndmalet i Danmark i hundredvis af år, og det er kendt langt ud over landets grænser.

Men dette hvide stel er utrolig smukt i sig selv, og som klæder skaber folk, skaber hvid riflet et bord så smukt. Derfor har man siden 2003 kunnet købe hvid riflet uden bemaling. Du får det smukke fra Royal Copenhagen i et enkelt og smukt design. Det er ikke til at tro, at dette stel har skabt basen for Royal Copenhagens arbejde siden 1775. Du kan med dette stel få et helt igennem rent og moderne look til dit bord, designet længe før rene nordiske linjer blev moderne. Det er så tidløst klassisk, som det kommer.

Stel der sætter stemningen

Hvad er julen uden et smukt bord til juleaften, til gløgg med venner og familie eller bare, når der skal juleknas på bordet? Royal Copenhagen har med Stel Stjerne Riflet Jul skabt det perfekte stel til årstiden – selvfølgelig med hvid riflet som base.

Med guld, grønt og rødt på den hvide base bliver højtiden sat i centrum med smukke julemotiver, og det er umuligt ikke at mærke julens ånd, hvis du sætter dig ved et bord med dette service.

Det kommer komplet med tallerkener, krus, kopper, skåle og fade. Der er skåle med motiv indvendigt, og skåle med motiv udvendigt, der skaber liv og foranderlighed på dit bord. Du kan også få en sovseskål, så den brune sovs og kirsebærsovsen også kommer til sin ret på dit julebord. Og du kan få en sukkerskål der matcher. Den vil gøre sin ret, både når du serverer æbleskiver og når der skal te og kaffe på bordet. Selv et æggebæger med det smukke julemotiv er der tænkt på, så du og hele familien kan nyde julens ånd fra I står op om morgenen.

Hver eneste genstand er desuden afsluttet med en fin guldkant. Det rammer stellet ind og forøger følelsen af jul og glæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *