Hvordan finder jeg den rigtige størrelse sneakers?

Det er vigtigt, at dine sneakers er i den rigtige størrelse, for hvis de ikke er i den rigtige størrelse, vil det pludselig blive meget ubehageligt at have dine sneakers på. Når du skal finde den rigtige størrelse, skal du først og fremmest finde ud af hvilken størrelse fod du har. Du har garanteret købt sko før, og du ved derfor også om du er en størrelse 35 eller en størrelse 48. Når vi snakker om disse størrelser, snakker vi som udgangspunkt europæiske størrelser. Hvis du er i udlandet, eller er i gang med at købe sko fra en udenlandsk virksomhed, er det vigtigt at du husker på, at størrelser i England og USA er anderledes end hvad den er i resten af Europa. Når du køber sko i udlandet, skal du også huske på, at der typisk er forskel på kvindestørrelse og mandestørrelser.

For at forklare hvad vi mener, kan en normal størrelse 37 herhjemme i Danmark være fire forskellige størrelser i udlandet. Hvis vi starter med at tage Englands størrelser, vil det for mænd være en størrelse 4½ du skal købe, mens det kun er en størrelse 4 for kvinder. I USA er det hele lige steget en takt, og du skal derfor til at købe en størrelse 5 i USA for mænd. For kvinder i USA vil det være en størrelse 6½, hvilket er noget af et spring i forhold til den engelske størrelse.

Ulemper ved store fødder, når du køber sneakers

Den store ulempe ved at have store fødder, når det kommer til sneakers, er at finde en webshop, som sælger sneakers i den størrelse fod du har. Typisk er det nemt nok at finde en sko, som er i størrelse 42 eller mindre, men så snart du begynder at komme op i en størrelse 43 bliver det svært. Vi er i en nation, hvor vi har store fødder, og der er derfor ikke nogen bestemt grund til at der ikke bliver lavet flere sneakers i en størrelse, som vi andre også kan passe.

Typisk når du skal have sko i en stor størrelse, bliver du nød til at købe den direkte fra producenten. Du kan også være heldig, at hvis du kontakter de danske forhandlere, så vil de være i stand til at forhandle sig frem med deres leverandør til nogle sneakers, som du kan passe. Det er dog hårdt arbejde for forhandleren, og du kan godt forvente at der kan gå op til flere uger før at du har dine sneakers i dine hænder. Det er dog ikke det store problem for en der kan lide sneakers, og hvis man tænker på hvor behagelige sneakers er at gå i, kan det sagtens være ventetiden værd.

Køb sneakers der er for små til dine børn¨

Det er en god idé, at købe sneakers der er lidt for store i det, hvis du regner med at købe sneakers til dine børn. På denne måde har de noget at vokse i, og der vil derfor gå længere tid før de behøver at købe nogle sneakers igen. Hvor meget større du skal købe dine sneakers afhænger af hvor hurtigt dit barn vokser, og hvor store sko dit barn kan gå i, før at dit barn begynder at føle, at det er ubehageligt at gå i de forskellige sneakers.

Når vi snakker om sneakers, er det meget vigtigt at det føles behageligt, for sneakers er sko, hvor komforten er skruet helt i vejret. Med sneakers får du støtte og meget støddæmpning, hvilket gør at foden ikke bliver slidt på samme måde, som hvis du lod dit barn gå i sko, som ikke er sneakers.

Sneakers til børn behøver heller ikke at være dyre, og ofte har du endda muligheden for at finde de forskellige sneakers på tilbud. Jo længere tid du leder efter gode sneakers, desto mere har du også mulighed for at få i rabat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *