Arbejder du på farten? Så læs med her

I dagens samfund handler det om at være mobil, fleksibel og konstant tilgængelig – det kan være irriterende, hvis du er på ferie med et familiemedlem, der konstant tjekker sin mail, men ikke desto mindre er det i dagens Danmark blevet et vilkår, som man bare må affinde sig med. Går man glip af en vigtig mail, eller er man ikke opdateret på, hvad der sker, kan man misse en deadline eller aftaler, der potentielt kan være mange penge værd. Vil du ikke have, at dette sker for dig selv eller dine ansatte, bør du overveje følgende værktøj.

Hosted Exchange kan være nøglen til fleksibilitet

Hosted Exchange er et fremragende program, som sikrer, at du har alt samlet ét sted – kontakter, e-mail og kalender. Slut med at miste overblikket konstant, hvilket koster tid – og tid er som bekendt penge. Nu kan du i stedet fokusere på at skabe værdi og en stærkere bundlinje, eller dine medarbejder kan slippe for tidsspild og i stedet koncentrere sig om at vedligeholde og udvide omsætningen. Det kan nemlig være dyrt at få konsulenter til at sætte en custom mailløsning op, og de vil med garanti også kræve betaling, når systemet skal opdateres eller vedligeholdes. Her er Hosted Exchange et enestående alternativ, som sætter alle konkurrenterne til vægs.

Man kan bruge Hosted Exchange på alle enheder – computer, tablet og smartphone. Dette betyder, at du kan holde dig opdateret, uanset om du befinder dig i toget eller bussen på vej på arbejde, eller om du sidder i stuen og ser TV. Hosted Exchange er endvidere kompatibelt med samtlige browsere, så du ikke skal bøvle med et system, du ikke kender til eller ikke bryder dig om. Systemet gør det vanvittigt nemt at være tilgængelig, uden at der på nogen bliver gået på kompromis med prisen. Du betaler desuden kun for dit forbrug, så du ikke er bundet til dyre aftaler i perioder, hvor du enten bruger systemet mere eller mindre end aftalt. Læs mere om Hosted Exchange på https://en.wikipedia.org/wiki/Hosted_exchange.

Vælg en pålidelig udbyder – det er pengene værd

Mailsystemer og hosting er en tillidssag, som du bestemt ikke bør overlade til den første og bedste. Du bør snarere vælge en udbyder, der har mangeårig erfaring, og som har flere kunder på CV’et, der er dokumenteret tilfredse med den service, de har modtaget. Vi anbefaler desuden, at du vælger en dansk udbyder, når du kigger efter Hosted Exchange – på denne måde slipper du for forvirrende korrespondancer på et andet sprog. Her fra redaktionen skal der lyde stor ros til danske Netgroup A/S, som er en kompetent og dygtig udbyder af både applikationer, drift og hosted exchange service. Du finder altså meget mere hos Netgroup end bare Hosted Exchange, og det kan således betale sig at høre, hvorvidt du/I kan få skræddersyet en løsning, som dækker jeres IT eller hosting behov tilstrækkeligt, så I ikke behøves at sprede jeres løsninger over flere udbydere, der måske ikke arbejder særlig godt sammen, når det kommer til stykket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *