Bliv set ved hjælp af effektiv linkbuilding

Linkbuilding er og bliver den del af søgemaskineoptimering, som skaffer smør på brødet. Der findes ikke mange andre elementer af søgemaskineoptimering, som kan rykke på ens placering i Google, som et link fra en stor, anerkendt hjemmeside. På OnlineBloggen har man lavet en stor guide til linkbuilding, som vi er sikre på at langt de fleste hjemmesideejere vil finde meget værdifuld. Der findes rigtigt mange selvudnævnte guruer på internettet, som skriver og skriver lange artikler om et emne, som ellers kunne forklares på nogle få afsnit.

Disse guruer ved, at man skal skrive lange artikler for komme højt op i Google, men der er ingen som kan tage disse lange tekster seriøst. Værdikoncentrationen er simpelthen for lav i forhold til, hvor meget tekst der er. Det er derfor, at man har lavet en kort og let fordøjelig guide til dig. Selvom du måske allerede har været rundt i alle internettets afkroge og læst guides om både meta tags og indlæsningshastighed, så vil den her guide samle det hele for dig.

Her finder du en god guide

Den her guide er den mest grundige blog, som kan fås for 0 kroner (inklusiv moms). Langt de fleste kvalitetsguides er gemt bag ved en betalingsvæg, hvor man først skal satse spidsen af en jetjager og pantsætte bilen, for at man kan læse om denne ”utrolige guide, som kan lære dig at tjene en million på 20 minutter.” De forsøger ikke at oversælge deres guide som de andre gør – i stedet fortæller de dig lige præcis, hvad det er du vil få.

De giver dig en guide med linkbuildingstrategier, hvor hvert kapitel er dedikeret til en taktik. I slutningen af kapitlet vil du få en række praktiske eksempler, sådan du med det samme kan implementere teorierne på din egen hjemmeside. De forsøger ikke at sælge noget til dig mens du læser det, fordi det er der ingen grund til! Du kan selv søgemaskineoptimere og skaffe backlinks til din hjemmeside, men det tager tid. Søgemaskineoptimering er ikke nødvendigvis svært, men det tager lang tid at gå igennem en hel side og sørge for at alting er i orden.

Linkbuilding i et sprog alle kan forstå

Guiden taler i et jordnært sprog. De forsøger ikke at overdynge dig med et vognlæs termer, hvorefter de giver dig en lille graveskovl, sådan du selv kan arbejde dig igennem bunken. De hjælper dig med at forstå, hver enkelt term, sådan du ikke føler dig lammet af information. Du kan behandle guiden som en buffet, som aldrig bliver kold. Du kan spise et kapitel eller to, for efterfølgende at slå mave og implementere og teste de teknikker du netop har lært. Når mæthedsfornemmelsen har lagt sig, kan du gå tilbage til buffeten og spise noget mere indtil du ikke er sulten efter mere information. Guiden vil altid være til rådighed, som et evigt opslagsværk, som du kan stole på. Når du mangler en fast klippe i din hverdag, vil du altid vide, at guiden vil hjælpe dig med at finde det rette spor. Og det er uden at oversælge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *