Lyngby vaser hitter blandt de unge

Den klassiske Lyngby vase, som alle nok ved hvordan ser ud, storhitter lige nu, især blandt den unge del af befolkningen. På Instagram vrimler det med interiørbilleder, hvor den rillede vase indgår som et fast element. Billederne præger stærkt præg af den danske interiør kultur lige nu, som især er præget af minimalisme og tidløst design. Det handler meget om de nymoderne klassikere, som enhver burde have i hjemmet. Hvis de da havde råd. Lyngby vasen indkapsler denne tendens meget præcist. På Instagram handler det om god smag, og Lyngby vasen er i sandhed et perfekt eksempel på god smag. Lyngby vasen kan bl.a. købes hos KopK. Her kan du også købe en Lyngby glas vase, som er den klassiske Lyngby vase, bare lavet i glas i stedet for porcelæn. Glas udgaven er ikke nær så populær som vasen af porcelæn, men den vinder alligevel frem.

Minimalistisk dansk design

Når man tager et kig blandt de store Instagram interiør-profiler samt i interiør blade, bliver det helt tydeligt at det danske minimalistiske design vinder frem. Kritikere vil mene at looket er alt for upersonligt og sterilt, mens tilhængere priser disse egenskaber velkomne. Helt overordnet set, er det da heller ikke en stil man skal gå all in på i hele sin indretning. Man kan med fordel bruge stilen som en overordnet plan, men herefter tilføje elementer at vildskab og farve rundt omkring. Det hele kommer selvfølgelig an på smag og behag. Nogle elsker det rene look, hvor tingene er farvekoordineret ned til mindste detalje, hvor andre elsker at der er nogle enkelte elementer, der stikker fuldstændig ud. Hvis man vælger den første metode, kan det godt blive lidt kedeligt at se på og være i på længere sigt. Hvis man har nogle få udvalgte elementer, som man elsker og sætter pris på, vil man virkelig værdsætte det i det lange løb. På den måde bringer man samtidig lidt personlighed ind i den stilrene indretning.

Dansk genbrugsguld

Den danske indretningsstil præges lige nu i høj grad af at mikse nye og gamle produkter. Lyngby vasen kan fint stå på et bord, der er fundet på et loppemarked. Dette genbrugsguld hitter lige så stort blandt de unge som Lyngby vasen. Man kan gøre det på to måder. Man kan købe skæve og sjove genbrugsfund, hvis man vil tilføre sjov og personlighed til indretningen. Det kunne være et maleri/print i nogle skæve og sjove farver eller et sjovt fad. Denne metode kræver mod, men betaler sig også, da det kan pynte utroligt i et ellers meget stilrent hjem. Den anden metode er at gå efter klassisk dansk design f.eks. i form af teaktræsmøbler. Her får du personlighed ind i din indretning, fordi møblerne ofte har mange år på bagen, samtidig med at det ikke bliver alt for vildt. Denne metode kræver knapt så meget mod, men er stadig en virkelig god måde at få personlighed ind i indretningen. Man får muligheden for at have noget stående, ingen andre har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *