Se fodbold i London

Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i Danmark, og i hvert fald den mest populære sportsgren i Europa. Hver dag spilles der fodbold et eller andet sted, hvilket vil sige, at hver dag samles flere tusinde mennesker, for at følge deres hold i de 90 minutter kampen varer. Der er fodboldfans verden over, og bare fordi man kommer fra Danmark, behøver det ikke at betyde, at man ikke kan være fan af et hold fra et andet land. De største klubber rundt omkring, såsom Barcelona, Juventus og Arsenal, har fans hele verden over. Det kan godt blive et problem, hvis man som fodboldentusiast rigtig gerne vil have fat i nogle billetter til kampene, så man kan komme over og følge sit hold. De engelske fodboldklubber er populære herhjemme i Danmark, så det er oplagt at forsøge sig med nogle kampe derovre.

Premier League kampe

Der er flere store klubber i London, som vil være spændene at se. Der er selvfølgelig de helt store klubber, Arsenal, Chelsea og Tottenham, men også nogle mindre som Crystal Palace og West Ham har hjemsted i London. Hvis man vil have billetter til disse kampe, skal man absolut ikke regne med, at man bare kan hoppe på et fly til London, og så stille sig op foran stadion. Fordi det er PL-hold, og de derfor også har mange fans, så skal man simpelthen skaffe biletterne hjemme i god tid. Og selv dette kan være svært. Der er dog nogle bureauer, der arrangerer hele ture over til PL fodboldkampe, og det er nok det bedste bud. Man kan også melde sig ind i fanklubberne, hvor der også bliver sat et begrænset antal billetter til salg.

De mindre rækker

London har dog mere fodbold en Premier League. Der findes også en række mindre klubber, som spiller i rækkerne lige under Premier League. Specielt League 1 og League 2 er simple at få fat i. Her bliver der nemlig stort set aldrig udsolgt, så der kan man sagtens bestille billetter på dagen. Når du slipper for at bestille billetter til kampene genne bureauerne, gør det også at du selv kan stå for at finde billige flybilletter, samt billigt hotel.

Selvom mange måske synes det er irriterende at tage til takke med fodbold i de lavere rækker, så kan det stadig godt gå hen og blive en fantastisk opfattelse. Måske er selve fodbolden ikke altid lige den flotteste, men stemningen på stadion når kampen er i gang er helt vild. Man skal også huske at man kan mødes med de andre fans på pub rundt omkring inden kampen, og hvis man vil vide hvor de holder til, kan man altid på søge på nettet. Hvis man virkelig engagerer sig fuldstændig i denne fodboldoplevelse, så er man garanteret en fantastisk tur. Disse billetter er naturligvis heller ikke lige så dyre, som dem til PL, og det giver jo bare en bonus i den anden ende. Så er der måske råd til en ekstra fad eller to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *