Skal man låne penge?

Som udgangspunkt er det ikke en god idé at søge om et lån. Men til tider bliver man alligevel nød til det. For eksempel er det de færreste mennesker som kan købe hus uden at ansøge om et lån hos et realkredit institut. Det er ikke kun når man skal låne til hjem eller bil det kan være nødvendigt. Når fjernsynet går i stykker, eller afløbet er stoppet til, skal der tit betales for reparation eller for et nyt produkt, og det kan være mange penge.

Lån penge let – selv om du er 18 år

Hvis du her og nu står og mangler til et eller andet, men du simpelthen ikke kan finansierer det selv, kan du ansøge om lån hos en af de mange banker som tilbyder forbrugs eller kviklån. Her vil du som udgangspunkt kunne få godkendt et lån som du skal betale tilbage med renter. Renter er det som bankerne lever af og de er som udgangspunkt højere ved kvik og forbrugslåns bankerne end hos de normale kreditinstitutter. Du kan dog også få bevilliget et forbrugslån hos egen bank, her er halen bare at de under normale omstændigheder, ønsker at du stiller sikkerhed. Dette kan være fast ejendom eller at end anden kautionerer for dit lån. Og endelig kan det være svære at låne fordi at du er under 21 år gammel. Dette kræves ikke normalt af bankerne der på nettet tilbyder sms lån eller forbrugs lån På nettet kan du sammenligne de forskellige bankers lånetyper og renter. Så hvis du er 18 år eller over og har brug for at låne kan du med fordel sammenlige de forskellige lånetyper her, og finde den lånetype som passer dig bedst.

Hvordan foregår det?

Det er nemt og hurtigt at låne penge online. Det foregår normalt ved at du går ind på bankens hjemmeside og finder den lånetype du har. Du finder ud af hvor mange penge du vil låne, og hvor lang tid det skal løbe. Efterfølgende giver banken dig et tilbud på hvor meget det vil koste i alt, og så vil du kunne ansøge. Når du ansøger gør du det via Nem id, og banken vil ikke spørge dig om hvad du har tænkt dig at bruge pengene på – de vil blot lave en kreditvurdering. En kreditvurdering går ud på at de finder ud af om du har lån andre steder, og så vurderer de om du er i stand til at betale lånet tilbage. Dette er deres sikkerhed net. Du vil normalt efter en kreditvurdering enten blive ringet op af en medarbejder der vil gennemgå lånet ellers vil du få præsenteret en kontrakt online, som du kan underskrive med dit nem id. Det er hurtigt nemt og smertefrit. Selvfølgelig er det en god idé at prøve at undgå at låne penge – hvis det er muligt så gør det af et familiemedlem. Til sidst hvis du er bange for at blande familie og venner, kan du forsøge i banken. Men her vil de stille en del flere spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *