Disse ting skal du være opmærksomme på ved køb af ny tørretumbler

Mange børn elsker at lege udenfor i sneen, og der bliver deres flyverdragter ofte våde. Man kan lade flyverdragterne tørre af sig selv, men hvis det skal bruges dagen efter, så kan det være nødvendigt, at det skal en tur i tørretumbleren for, at det kan nå at blive tørt.

Skal det være et kendt mærke?

Når man skal ud og købe en ny tørretumbler, så er der nogen ting, som man skal være opmærksomme på og ting, som man skal have afgjort med sig selv.
Det ene er, om man vil gå efter et bestemt mærke. De mest populære mærker er Bosch, Miele og AEG.
Men der findes også andre mærker, der er mindre kendte, men som stadigvæk er rigtig gode men til en lidt billigere pris.

Aftrækstørretumbler eller kondenstørretumbler?

Man skal også have afgjort med sig selv, om man skal have en aftrækstørretumbler eller en kondenstørretumbler.
En aftrækstørretumbler er, hvor der er en aftrækskanal, der fører fugtigheden ud af huset. Hvis man ikke før har haft en aftrækstørretumbler, så skal der bores et hul.
Denne form for tørretumbler tørrer tøjet hurtigt og meget effektivt.
Den er dog ikke lige så energieffektiv som en kondenstørretumbler.
En kondenstørretumbler kræver ikke en kanal, der fører ud af huset. Den opsamler derimod kondensen i en beholder, som man skal huske at tømme engang imellem. Men man kan også tilslutte den til et afløb, så den automatisk bliver tømt. Hvis man anskaffer sig en kondenstørretumbler, så er det vigtigt, at der er godt med udluftning i rummet, da der kan opstå meget fugt ved en kondenstørretumbler.

Kapaciteten på tørretumbleren

En tredje ting, som man skal have tænkt over, det er hvad kapacitet, at ens tørretumbler skal have. Det vil sige hvor meget tøj, at den kan rumme på en gang.
Jo flere, at man er i husstanden jo større en kapacitet skal den have.

Kig på energimærket

En anden ting, som man skal være opmærksom på, når man er på udkig efter en ny tørretumbler, det er hvilket energimærke, at tørretumbleren har. Jo højere et energimærke, at den har, jo billigere er den at have kørende. En tørretumbler med et højt energimærke kan godt være lidt dyrere, men hvis man bruger en tørretumbler meget, så kan det godt betale sig at give det mere, da det senere vil afspejle sig på ens elregning.

Lav en lille huskeliste

Der er mange ting, som man skal have med i sine overvejelser, når man kigger på en ny tørretumbler. Det kan derfor være en god ide at lave en lille liste inden, at man går på jagt efter en ny tørretumbler. Så er man sikker på, at man ikke glemmer nogen af punkterne, når man er ude og kigge. Mange bruger meget tid på at finde den rigtige vaskemaskine, og de glemmer lidt at bruge tid på at finde den rigtige tørretumbler, men det kan godt betale sig at investere lidt tid i sin leden efter en ny tørretumbler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *