Hold varmen med en Helly Hansen Fleece

Det er koldt udenfor, og det begynder at være tid til at tage mere tøj på. Nu er det ikke længere nok at gå med en t-shirt eller en forårsjakke, der skal mere på. Det burde ikke være nødvendigt at fortælle hvorfor det er vigtigt at man holder varmen, men vi tager den alligevel lige for en god ordens skyld.

Den første grund er at du skal holde varmen for at undgå at blive syg. Det er sådan at man faktisk ikke bliver syg af at det er koldt, men bakterierne er bare meget mere aktive når det er koldt, så oftest ender man med at blive syg af det. Det var den ene grund til at du skal sørge for at holde varmen – den anden er bare at det er så træls at have det koldt, så hvis man kan undgå at fryse er det jo meget sjovere end hvis man går rundt og ryster af kulde hele dagen.

Hvorfor fleece?

Nu nævner vi jo at man kan holde varmen særligt godt med Helly Hansen fleece, og det skyldes at fleece simpelthen er et utroligt godt materiale. Du kan læse lidt mere om det på Wikipedia, men vi tager også lige nogle af de gode egenskaber ved fleece her. For når det er godt ved fleece er det jo også godt ved Helly Hansen fleece.

Nå, men fleece er noget relativt nyt noget, det blev opfundet i 1979 og er faktisk lavet af plastik. Det er lavet som en slags kopi af uld, kan man vist godt kalde det, og det forsøger at kopiere nogle af uldens bedste egenskaber, og det isolerer som intet andet. Det er nemlig sådan at den bedste isolation kommer fra luft, og i fleece er der en masse små lufthuller der så isolerer rigtig godt.

Men fleecen i sig selv er ikke specielt tyk, og derfor kan man sagtens have den på inden under en jakke. Fleece bruges også som mellemlag i 3-trins jakker hvor man har en underjakke og så en fleecetrøje og så en varm jakke til sidst.

Man kan faktisk lave alle mulige ting af fleece, men det er mest trøjer det bruges til. Nogle gange kan man også se huer og vanter der har et underlag af fleece og så et vand- o vindisolerende lag på ydersiden. Der bliver også lavet bukser af fleece.

Der er 4 forskellige tykkelser af fleece alt efter hvor varmt det skal være, og det er også muligt at få Helly Hansen Fleece i flere tykkelser.

Af andre fordele ved fleece skal det næsten lige nævnes at det er meget blødt, og at det ikke så nemt optager vand (og at det isolerer selv når det er vådt). Så er det nemt at vaske og vedligeholde og vejer ikke meget.

Andre Helly Hansen produkter

Nu er det sådan at Helly Hansen jo ikke kun laver fleece men mange andre ting, og hvis du er interesseret i Helly Hansen fleece kan det også være du ville have glæde af nogle af de mange andre Helly Hansen produkter. Her kan man f.eks. få de 3-lagsjakker som vi nævnte før, og det er faktisk rigtig smart, specielt fordi det er muligt at skille de 3 lag ad. Det betyder at hvis du kun vil have fleecetrøjen på en dag (hvis du skal være indenfor et sted hvor det er lidt køligt med ikke rigtig koldt) kan du bare tage den ud af jakken og gå rundt kun med den.

På den måde får du det bedste fra begge verdener (både jakke og fleece), og kan holde dig varm hele tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *