Sådan finder du den rigtige epilator

Hvis du er på markedet efter en epilator er det ikke så underligt. Epilatoren har igen og igen vist sig som en fuldstændig uovertruffen måde at fjerne uønsket hårvækst på, og giver som ingen anden løsning en glat hud uden at det gør hverken ondt eller tager specielt lang tid.

Men men men, som med så mange andre ting kan man ikke bare gå hen og købe den første den bedste epilator. Og hvorfor så ikke det? Jo fordi det findes jo mange virksomheder som godt ved at det du allerhelst vil have er en billig epilator, så de sørger for at producere en model der er så billig som mulig. Og så tænker de ikke så meget på kvaliteten, men bare på at få lavet noget de kan sælge billigt.

Og du køber den så, men får ikke særlig meget glæde af den, for den er så dårlig at den ikke rigtig får fjernet hårene, og det gør faktisk også lidt ondt. Så du ender med at smide den ud – måske dropper du helt at bruge en epilator igen, eller også køber du en model fra et kendt mærke som Braun. Men selskabet der lavede den der billige en du købte har jo tjent deres penge – så dem og andre bliver ved med at lave deres billige produkter, og derfor kan du ikke bare gå ind og købe det første det bedste.

Du kan heller ikke altid bare købe en model fra en kendt mærke. Jo du kan da godt gå ned at købe en Panasonic Epilator og være nogenlunde sikker på at du får et ordentligt produkt, men det er bare ikke alle deres modeller der er lige gode.

Løsningen

Nu kan det jo hurtigt komme til at lyde som om at det der med at købe en epilator er vildt besværligt og noget man skal holde sig fra. Men sådan er det skam slet ikke, man skal bare bruge sin sunde fornuft. Og så skal man gå ind på en hjemmeside med epilator test og se hvad der er af forskellige modeller og hvilke der er de bedste.

Du kan sagtens købe en der ikke er den bedste i testen, det er ikke så vigtigt om man kommer på nummer et eller to eller tre, men at det drejer sig om at man i hvert fald ikke køber den dårligste.

Og så skal man jo også kigge på prisen – hvis den bedste koster 300 kroner mere end nummer to kan det godt være det er bedst at springe testvinderen over.

Andre gode råd til epilatoren

Det kan godt være en god ide i starten at bruge noget creme eller en kølepose efter man har brugt sin epilator. Det kommer lidt an på hvor sart en hud man har og hvilken model man køber. Nogle kvinder oplever at de synes at det at bruge en epilator gør lidt ondt eller er lidt ubehageligt, mens andre har det som om at man slet ikke kan mærke det.

Uanset hvad så gælder det bare om at holde ved, og så vender kroppen sig hurtigt til det.

Og så skal du også, ligesom med alle andre el-apparaturer som du køber, huske at gemme din bon. Det er ikke sikkert at din epilator går i stykker eller at der er problemer med den, for det meste vil det nok ikke ske, men der er altid en lille procentdel der er uheldige. Og så er det meget godt at kunne komme til butikken og brokke sig, og til det skal man bruge sin bon så man kan vise at man rent faktisk har købt varen der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *